Recept
Johanna’s Kaassalade
Johanna’s Kaassalade
Een heerlijke salade met rozijnen, honing, noten én natuurlijk kaas van Johannahoeve zuivel! In dit recept gebruiken we Extra Belegen of Oude kaas, maar kies gerust voor een andere variant!
Ingrediënten
- 200g extra belegen of oude kaas van de Johannahoeve
- 100g ongezouten gemengde noten
- 30g rucola
- 2 eetl rozijnen
-
2 takjes verse tijm
Voor de dressing:
- 2 eetl milde olijfolie
- 1 eetl vloeibare honing
- 1 eetl vers sinaasappelsap
- 1 eetl geraspte sinaasappelschil
Bereiding
- Snijd de kaas in blokjes van 1 cm, hak de noten grof en rits de blaadjes van de takjes tijm.
- Meng de rucola, rozijnen, tijm, gehakte noten en blokjes kaas en verdeel dit over de borden.
- Roer de olijfolie, honing, sinaasappelsap en sinaasappelschil door elkaar. Verdeel de dressing over de salade op de borden.